2 - 7
3 september 2014
20:15

Referat: Skogås-Trångsunds FF - Västerhaninge IF

Storseger i matchen som var lite av en "måstematch" framförallt för Skogås för att dom skulle få häng på lagen ovanför strecket.
Västerhaninge tog tag i spelet direkt. Hotade Skogås i djupled och sprang formligen sönder Skogås backlinje. Västerhaninge vann närkamperna på mitten, minimerade egna misstag och kom till lägen.

1-0 gjorde Adam på pass av Markus i den 17:e minuten, viktigt att få det första målet. 11 minuter senare 2-0 den här gången var det Markus som ryckte ifrån Skogås backlinje, pass av Ümit. Det här var bara början på Markus målskytte för kvällen. 3-0 i den 30:e Markus rycker återigen ifrån denna gång är det Adam som passar. Efter 3-0 målet såg det ut som Skogås hela backlinje ville byta. Skogås får med benämningen får en straff i den 32:a som dom sätter i mål. Domaren kanske tyckte lite synd om Skogås. Västerhaninge svarar dock 4-1 av Markus framspelad av Sunay. Sunay gjorde för övrigt sin absolut bästa match hittills i Västerhaninge tröjjan.

Andra halvlek punkteras omgående då Markus trycker in sitt fjärde mål för kvällen fram till 5-1 i den 51:a. I den 64:e får Skogås sin andra straff, inget att klaga på den här gången. Lite kontakt för Skogås men en minut senare gör Västerhaninge 6-2 genom Ümit som krigar sig igenom och trycker in bollen pass av Adam. Skogås målvakt blir frilägesutvisad. En eloge skall Skogås ha dom kämpar och sliter. I den 85:e börjar vi undra var Albin är? Tydligen har han blivit utvisad tio minuter tidigare. Ingen på bänken hade sett det. Västerhaninge fortsatte med två forward. Det kan ju vara ok en sådan här kväll. Erol fastställer slutresultatet 7-2 då han går på en bakåtpass, snappar upp bollen och rullar in bollen.

Sammanfattningsvis: Hårt jobb och alla arbetade för varandra. Thomas i mål gör återigen en stabil insats. Jakob kom in gjorde det riktigt bra. Nattasith debuterade på vänsterbacken och gjorde en i det närmaste felfri insats. Kan nämna många men det var framförallt en seger för laget. Nu känns det som att Västerhaninge kommer att spela division fem fotboll även nästa år.